Miért jó ez neked?

 

A TDLR verzió: időspórolásra

 

Mindenki rá tud jönni egyedül, hogy mit kellene tennie. Sőt, valójában mindenki tudja, mit kellene tennie, hiszen tele van az internet inspiráló videókkal, képekkel, naponta több tíz idézettel találkozunk, amik azt tanítják minden nap, mit kellene kezdeni az életeddel, mire kellene vágynod.

És mégis.

Valahogy mozdulatlan és tétlen marad a többség. Túl sok az infó, túl „rózsaszín” a világ, amit az idézetek sugallnak – és sokszor tényleg túl idilli a kép. Emiatt rengetegszer alakul úgy, hogy inkább csak kiábrándulás van bennünk, hogy ez túl távoli, túl nehéz, úgysem sikerülhet.

Mert arról könnyű beszélni, hogy mit kell tenni, vagy mit kellene elérni, de az már ritkán hangzik el, hogy HOGYAN.

Az egyéni coaching folyamat pedig éppen ebben tud segíteni, szakszerűen vezetlek (vagy inkább rávezetlek) téged, hogyan találd meg a választ a HOGYAN kérdésekre.

Ha szeretnéd megtalálni a hogyan-t, segítek neked. Felhasználom az iskolában tanultakat, az élet által tanított dolgokat, hogy tőlem miket kérdeztek, én miket kérdezek, a tankönyvek mit kérdeznek és mi az, amit az élethez igazán fontos megválaszolni.

Nem kell teljesen egyedül kitalálnod az összes választ, nem kell kiolvasnod az internetet és könyvek sorát bújnod, hogy megtaláld, mire is van szükséged. Én ezt már megtettem helyetted. Segítek abban, hogy ne fuss felesleges köröket, hanem a jól irányzott kérdések segítségével azokat a válaszokat találd meg, amik valóban közelebb visznek a céljaidhoz.

Ha szeretnéd letesztelni, hogy tényleg milyen hatékony lehet egy együttműködés közted és egy coach között, ne halogasd a döntést egy percig sem és írj nekem e-mailt, megbeszéljük, miképpen lehetek a segítségedre.